Få hjälp med SEO

80 % av alla som gör en sökning på Google och inte klickar på en annons kommer att välja ett av de tre första alternativen i det organiska sökresultatet. Easypartner Advago jobbar mycket med företag som vill synas högst upp på Google. Det finns ett enormt stort affärsvärde i att synas högt upp och du har stor potential att hämta hem stor trafik och leads till din verksamhet. Många företag missar dock att arbeta med sin SEO (search engine optimization), vilket gör att man missar stora möjligheter. När det gäller SEO så är det viktigt att arbeta både med Off-page SEO och On-page SEO - vi kommer att gå igenom skillnaderna i texten nedan.

Vad menas med Off-page SEO?

I korta drag kan man beskriva Off-page SEO som allt du gör utanför din webbplats som ger dig ökade chanser att synas högt upp i sökresultatet. Enligt oss är den viktigaste delen i Off-page SEO något som heter och kallas Länkbygge. Det handlar om att du skall få kvalitativa länkar till din hemsida från andra hemsidor. Länkbygge är en stor del av Off-page SEO, men det finns mycket annat att jobba med i Off-page. Det kan handla om att din verksamhet skall omnämnas på nätet och lokala faktorer som att din verksamhet ligger fysiskt nära det området som personerna söker ifrån.

Vad menas med On-page SEO?

När man pratar om On-page SEO så fokuserar man på din hemsidas innehåll, som exempelvis sökordsoptimering av dina texter och produkttexter, internlänkning, metadata och strukturen på din hemsida. Om man följer de höga kraven som Google sätter på dagens hemsidor så kan man nå höga nivåer i det organiska söket. Vi märker dock att företag slarvar med sina egna hemsidor och inte prioriterar On-page SEO överhuvudtaget - här finns ofta mycket arbete att göra ifall man analyserar hemsidan ordentligt. En väloptimerad hemsida med god On-page SEO kan generera fler affärer i framtiden för din verksamhet, helt klart.

LÄNKBYGGE - EGET LÄNKNÄTVERK

Easypartner Advago erbjuder idag ett stort nätverk av länkar där våra kunder får ta del av mycket fina domäner och hemsidor med bra rating och god TF (trustflow). Vi har hjälpt många företag att ta positioner i det organiska sökresultaten. Alla våra länkar är välbyggda och ligger på svenska IP-adresser - du kan med andra ord känna dig trygg med hela vårt länknätverk. Våra kunder får varje vecka rapporter om antalet positioner man tagit i det organiska söket och vi arbetar ständigt resultatfokuserat med fokus på att göra våra kunder nöjda.

Hos oss kan du handla enskilda länkar, permanenta länkar, månadslänkar och årslänkar. Vi erbjuder många olika lösningar - välj det som passar din verksamhet och dina målsättningar bäst. Vi arbetar gärna långsiktigt med våra kunder, då det tar tid att arbeta med SEO. SEO är ett långsiktigt arbete som bör arbetas på kontinuerligt i en verksamhet.
Micke (1)

Mikael Gustafsson

Sökmotoroptimering

Hur bra är din SEO?

Gör vår snabba SEO Quiz så hör vi av oss med eventuella förslag till förbättringar. Testet tar ungefär 2 minuter att genomföra.