IT-stöd

Easypartner Advago hjälper företag runt om i Sverige att effektivisera sin verksamhet med hjälp av smarta IT-lösningar. Det spelar ingen roll om ni är ett stort företag eller ett mindre företag. Vårt IT-stöd fungerar för alla branscher och företag.

Vi tror på långsiktiga relationer och har tagit in IT-specialister som hjälper din verksamhet att hålla högsta möjliga mått när det gäller IT. Många av våra kunder ser oss som deras interna IT-avdelning - vi har därför valt att dedikera en kontaktperson som är väl insatt i företagets IT-struktur så att dem har en optimal lösning för just deras situation. Med ett nära samarbete och engagemang levererar vi säkra IT-tjänster som förbättrar för våra kunders verksamhet.

  • IT-stöd för molntjänster, programvaror och applikationer
  • IT-säkerhet med skydd, backup, logg och övervakning
  • Service partner med helhetsansvar
  • IT-support som är live 24 timmar om dygnet
  • Digitalisering av verksamheten
  • Datorer, surfplattor, fasta telefoner och mobiltelefoner
  • Nätverksprodukter som router, switch och nätverkskablar

Vi ser alltid till att kunna vara närvarande och leverera rätt IT-stöd för verksamheten. Vi tar helhetsgrepp för er IT och digitalisering.

Arbetsplatsen

Easypartner Advago säkerställer att era medarbetare har rätt verktyg för att kunna jobba säkert och bra, både på kontoret och på distans. Det kan handla om VPN, Citrix, fjärrskrivbord, applikationer och licenser (Microsoft 365). Vi hjälper er på hela resan.

Lokalt nätverk

När ni lägger ansvaret på Easypartner Advago så tar vi hand om hela ert lokala nätverk så att era anställda har en snabb och säker uppkoppling, exempelvis genom trådlösa nätverk, switchar, brandväggar och VPN.

Print och dokumenthantering

Få all hjälp som behövs med dokumenthantering. Easypartner Advago erbjuder allt från hållbara utskrifter och avtalshantering.

Support 24/7

För att er verksamhet skall fungera så erbjuder Easypartner Advago en kundnära supporthantering där vi finns kontaktbara 24/7 i vår jourtjänst. En trygghet ifall problemen skulle dyka upp.

Utbildning

Easypartner Advago kan även se till att utbilda er personal i system, program och tjänster.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Känner du ni behöver sänka era IT-kostnader? Har ni ingen lust att anställa en egen IT-avdelning? Ta kontakt med Easypartner Advago för ett förutsättningslöst möte så ser vi över era behov och skräddarsyr ett IT-stöd som passar er verksamhet
026C9102-7F8A-46B0-ADF9-DDACF13F4C52

Henric Åkerström

IT-stöd