Hemsidor & E-handel

Första intrycket är otroligt viktigt eftersom du aldrig får chansen till ett nytt första intryck. En hemsida blir ditt digitala skyltfönster och en av de viktigaste delarna i din marknadsföring.

Första intrycket är otroligt viktigt eftersom du aldrig får chansen till ett nytt första intryck. En hemsida blir ditt digitala skyltfönster och en av de viktigaste delarna i din marknadsföring.

En bra hemsida skapar fler affärer och relationer

Easypartner Advago bygger din webbplats från grunden - en modern, responsiv och mobilanpassad hemsida som verkar blixtsnabbt på alla enheter. Din hemsida skall andas ditt varumärke och sticka ut ur mängden, vem vill ändå vara i mängden?

Vi bygger alla våra hemsidor i WordPress vilket ger dig som slutkund möjlighet att själv göra uppdateringar löpande under krångel och massa tekniska krav. Vi bygger alla våra hemsidor med fokus på SEO-anpassning och att sidan skall lira bra i sökmotorerna så att du tar positioner på Google och får mer trafik till din hemsida. Vi har som mål att alla våra kunder skall nå toppen av den organiska träffbilden på Google.

Idag ställer Google höga krav på säkerhet och vi garanterar alla våra kunder SSL-certifikat i kombination med att vi sköter all drift och service som en hemsida kräver.

Upplever du att er hemsida är slö idag? Laddar den långsamt? Vi kan även hjälpa er med befintliga hemsidor och vi kan med små enkla knep sänka laddtiderna på din hemsida relativt mycket.

Sälj dina produkter i en E-handel

Easypartner Advago har även lång erfarenhet av att bygga E-handel från grunden i egna projekt och kunders projekt. Vi har byggt E-handel från grunden där vi haft en idé som vuxit till en fullskalig webbshop. Vi har även byggt och utvecklat kunders egna E-handel där dem har haft som mål att sälja mer produkter över nätet.

Vi bygger E-handel i WordPress och WooCommerce - detta för att det skall vara enkelt för dig som slutkund att administrera och sköta om din E-handel med full insikt. Vi hjälper till att sätta upp all design, kopplingar, betallösningar, inladdning av produkter och orderhanteringssystem.

Webbhotell och servicepaket

För att en hemsida skall finnas på nätet så behöver man ha ett webbhotell. I korta drag är det en lagringsplats där man lagrar allt innehåll på hemsidan (texter och bilder). Du behöver också ha en domän så att dina besökare hittar till hemsidan. Domänen är adressen till hemsida som visas högst upp i webbläsaren - www.advago.se är ett domännamn. Easypartner Advago samarbetar med Sveriges bästa webbhotell, som har lägst nertider (downtime) och snabbast laddtider (loading time) i Sverige, som sagt din verksamhet är viktig och därför behöver man ha bra webbhotell och servicepaket på hemsidan.
026C9102-7F8A-46B0-ADF9-DDACF13F4C52

Henric Åkerström

Hemsidor & E-handel