Google Ads - Öka din synlighet och nå fler kunder

Easypartner Advago använder Google Ads som ett samlat namn på ett gäng tjänster som berör all typ av annonsering i Googles tjänster som exempelvis sökmotorannonsering, Google Shopping, displayannonsering och videoannonsering på Youtube. Google Ads är idag den starkaste plattformen för annonsering och i deras plattform får du massor av nyttiga redskap för att lyfta din verksamhet till skyarna. Vissa kanske känner igen denna tjänst som Google AdWords, som det tidigare hette.

Easypartner Advago - din byrå för Google Ads

Vi hjälper dig med alla delar och detaljer som rör din Google Ads-annonsering. Det kan handla om allt från att föreslå relevanta sökord eller bildannonser till att planera och optimera dina kampanjer. Vi jobbar även aktivt med att analysera och värdera kampanjer för att få bästa möjliga effekt för dig som företag. Vilka sökord och annonser presterar bäst för din verksamhet? Vilka kostnader är knutna till annonserna? Vi ser alltid till att mäta och följa upp konverteringar som görs via din hemsida, detta gör vi i ett verktyg som heter Google Analytics. Det ger oss en bättre bild över vilka sökord eller annonser som faktiskt får besökare och vilka besökare som faktiskt utför en handling - det kan handla om att anmäla sig till ett nyhetsbrev, genomföra ett köp eller fylla i ett kontaktformulär.

Betala för rätt & relevant trafik till din hemsida

Vanligaste betalningsmodellen för denna typ av annonsering kallas PPC - Pay Per Click och precis som namnet antyder så betalar du som kund enbart för annonsen när någon klickat på den. Det innebär i korta drag att din annons kan visas hur mycket som helst, men att du enbart betalar när någon gör ett aktivt val och klickar in sig på den.

Vad kostar då klicken?

Priset per klick styrs genom Googles egna auktionsförfarande som även den styr annonsplaceringen. Det handlar om att ha relevanta sökord, välskrivna och Google-anpassade annonstexter och en välgjord hemsida/landningssida. Om alla dessa punkter lirar efter Googles höga krav så kan man öka kampanjens kvalitet, vilket i sin tur leder till bättre placeringar och till en lägre kostnad för dig som annonsör.

Sökordsannonsering på Google

Om du väljer att annonsera genom sökord så betyder det att du annonserar med en specifik annons som visas för en specifik sökning i en sökmotor. Här handlar det om budstrategi och att buda på rätt sökord eller fraser så att din annons visas som en av de fyra översta resultaten i sökningar när en potentiell kund söker efter produkter, tjänster eller information som din sida tillhandahåller.

Displayannonsering på Google

Vi vet att snygga bildannonser drar till sig uppmärksamhet och väcker ett intresse för att klicka sig vidare ifall man letar efter något specifikt. I Googles displaynätverk som innehåller miljoner av webbplatser, Gmail och Youtube så kan du nå ut med ditt budskap till en bred och stor publik. Det kan absolut vara värt att köra en displayannonsering i kombination till din vanliga sökmotorannonsering. I många fall handlar kunderna med ögat som verktyg.

Videoannonsering på Google & Youtube

Youtube är världens absolut största plattform för video. Här kan du annonsera med en video och göra så att ditt företag eller din produkt når ut till en stor publik i relevanta Youtube-kanaler och för en relevant målgrupp. Vi vet att videokampanjer engagerar och inspirerar människor och det är ett bra sätt att konvertera mot exempelvis ett köp. Easypartner Advago kan även här erbjuda videoinspelning för din videoannons.

Google Shopping

Koppla din webbshop direkt mot sökresultaten på Google. Här kan du få mer trafik till din E-handel och samtidigt prickskjuta relevant trafik mot din shop. En shoppingannons på Google dyker upp i sökresultatet på Google och länkar snabbt vidare till din E-handel. Du kan alltså välja vilka produkter du vill marknadsföra på Google.

Easypartner Advago

Easypartner Advago är en certifierad Google Partner, vilket innebär att vi uppfyller de höga krav som Google ställer på byråer för att hantera kunders kampanjer i Google Ads. Vi utbildar och utvecklar ständigt oss själva för att hänga med i bruset - om anlitar du oss får du en trygg partner som ständigt ligger i framkant vad gäller Google och deras utveckling. Google förändras löpande och det är viktigt att man hänger med i svängarna för att få så bra resultat som möjligt i sökmotorerna.

Är du sugen på att veta mer?
Nu kan du boka en kostnadsfri mediarådgivning med en handläggare från Easypartner Advago.

Micke (1)

Mikael Gustafsson

Google Ads