Mobil telefonväxel

Vår växellösning är helt molnbaserad, det betyder alltså att ni inte behöver äga er egen teknik för att växeln skall fungera. Easypartner Advago ser till att all teknik, hårdvara, mjukvara, anslutningar och säkerhet hela tiden håller högsta möjliga nivå. Ni slipper också tänka på underhåll - det sköter vi åt er.

Easypartner Advago har väldigt förmånliga villkor som ger er full frihet att hela tiden förändra verksamheten utifrån användarantal, tjänsteutbud, prisplaner under hela avtalstiden. Ni skall aldrig behöva betala för något ni inte använder er utav. Vår lösning är oslagbar och passar alla företag, stora som små företag.

Vår mobila telefonväxel är en av de mest avancerade på marknaden samtidigt som den är otroligt enkel att använda och implementera i sin verksamhet. Easypartner Advago erbjuder en erfaren projektledare som hjälper er med utbildning, tips och råd. Det spelar ingen större roll om ni har en mobil anknytning, softphone eller en hederlig traditionell bordstelefon - alla lösningar fungerar och är lika användarvänliga.

Support och tillgänglighet

Easypartner Advago erbjuder även en support som finns tillgänglig varje vardag mellan 08:00-17:00 - hjälp finns alltid att få ifall man skulle stöta på patrull längs vägen.

Oberoende mobil telefonväxel som fungerar med alla operatörer

Vår växellösning är helt operatörsoberoende, vilket gör att du kan använda vilken mobiloperatör som helst tillsammans på växeln. Ni kan alltså behålla er befintliga mobiloperatör och lägga in i telefonväxeln. Det kan handla om anställda som har gamla bindningstider som ligger eller om någon anställd behöver ha en viss mobiloperatör pga täckning. Ni har även friheten att byta operatör när ni vill - möjligheterna är många med vår mobila växel.

Ni ringer även alltid kostnadsfritt inom växeln, oavsett mobiloperatör.

Rådgivning och jämförelse

Är du nyfiken på att veta mer och göra en prisjämförelse med din nuvarande lösning mobila telefonväxel? Kontakta en handläggare hos oss för ett förutsättningslöst upptaktsmöte. Ett möte är givetvis helt kostnadsfritt och vi investerar vår tid i att hjälpa dig som företag.
victor1

Mikael Gustafsson

Mobil Telefonlösning